metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Fafi ~Fafi (Gość)21.01.2025 13:31

Cyrk na kółkach ! Takie zachowania są notoryczne , służba zdrowia to jeden wielki syf! Ręka rękę myje ! Końcówka roku ciężko było dostać się do jakiekolwiek placówki sami to przerabialiśmy próbując zapisać się ,, gdziekolwiek,, każdy miał pretensje że człowiek prosił pomoc ! Brakowało specjalistów , wielu na urlopach sami byliśmy na sorze i to jest najgorsze miejsce z którego człowiek wychodzi z poczuciem winy że wgl przyszedł! Zamknąć ten burdel! O

70

K ~K (Gość)21.01.2025 13:30

Mi po wypadku samochodowym też nie chciano udzielić pomocy musiała przyjechać siostra mojego kolegi która jest na medycynie i się na nich wydrzeć by zrobili mi jakiekolwiek badania

50

Haniaaa@& ~Haniaaa@& (Gość)21.01.2025 07:11

To co się wyprawia na tym SORze to jest dramat!!! Funkcjonowanie systemu ratownictwa jest do zaorania w tym kraju. Byłam kiedyś świadkiem wypadku, kilka minut czekałam na połączenie z nr 112. Przełączają kilka razy, trzeba powtarzać to samo a cenne minuty uciekają!!!

310

M.gość ~M.gość (Gość)21.01.2025 12:56

Nic nie robia sobie z ludzi powinni zwolnić dyscyplinarnie tą babę co nie udzieliła pomocy jak i tego lekarza co przyjmował pijany i odebrać im prawa leczenia ludzi i żeby nigdzie nie znalazły pracy

140

Król Julian ~Król Julian (Gość)21.01.2025 11:19

Skoro ta pani ratowniczka dostala awans za nieudzielenie pomocy i teraz nadzoruje pracę ratowników to jestesmy w czarnej du.ie.Przyspieszony tryb wyludniania Piotrkowa

150

po pierwsze nie sz.. ~po pierwsze nie sz.. (Gość)21.01.2025 11:45

Kto nie zna znaczenia słowa empatia, ten nigdy nie powinien pracować w żadnej placówce medycznej.

120

Sąsiad. ~Sąsiad. (Gość)21.01.2025 10:25

Powinna być natychmiast zwolniona z pracy ale jak widać dostala awans.Co z tego wynika że pracę trzeba olewać to zajdziesz daleko.

111

gosciu ~gosciu (Gość)21.01.2025 10:03

Ostatnio pijany lekarz, teraz to. Coraz lepiej na tym SORze

200

P! ~P! (Gość)21.01.2025 10:58

Kto chce przeżyć niech się trzyma z daleka od tego pseudo-szpitala.Wiem co mówię !!!
Ten szpital jest przechowalnia konowałów i bezdusznego personelu.

171

Ignas ~Ignas (Gość)21.01.2025 10:53

Szkoda kobiety ale czy nie giną w wojnie z Putinem. Wtedy też robią awanturę Putinowi. Dlaczego Ukraińcy wykupują polskie zakłady czy ich interesuje bezrobocie w Polsce.

416

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat