Cyrk na kółkach ! Takie zachowania są notoryczne , służba zdrowia to jeden wielki syf! Ręka rękę myje ! Końcówka roku ciężko było dostać się do jakiekolwiek placówki sami to przerabialiśmy próbując zapisać się ,, gdziekolwiek,, każdy miał pretensje że człowiek prosił pomoc ! Brakowało specjalistów , wielu na urlopach sami byliśmy na sorze i to jest najgorsze miejsce z którego człowiek wychodzi z poczuciem winy że wgl przyszedł! Zamknąć ten burdel! O
Mi po wypadku samochodowym też nie chciano udzielić pomocy musiała przyjechać siostra mojego kolegi która jest na medycynie i się na nich wydrzeć by zrobili mi jakiekolwiek badania
To co się wyprawia na tym SORze to jest dramat!!! Funkcjonowanie systemu ratownictwa jest do zaorania w tym kraju. Byłam kiedyś świadkiem wypadku, kilka minut czekałam na połączenie z nr 112. Przełączają kilka razy, trzeba powtarzać to samo a cenne minuty uciekają!!!
Nic nie robia sobie z ludzi powinni zwolnić dyscyplinarnie tą babę co nie udzieliła pomocy jak i tego lekarza co przyjmował pijany i odebrać im prawa leczenia ludzi i żeby nigdzie nie znalazły pracy
Skoro ta pani ratowniczka dostala awans za nieudzielenie pomocy i teraz nadzoruje pracę ratowników to jestesmy w czarnej du.ie.Przyspieszony tryb wyludniania Piotrkowa
Kto nie zna znaczenia słowa empatia, ten nigdy nie powinien pracować w żadnej placówce medycznej.
Powinna być natychmiast zwolniona z pracy ale jak widać dostala awans.Co z tego wynika że pracę trzeba olewać to zajdziesz daleko.
Kto chce przeżyć niech się trzyma z daleka od tego pseudo-szpitala.Wiem co mówię !!!
Ten szpital jest przechowalnia konowałów i bezdusznego personelu.
Szkoda kobiety ale czy nie giną w wojnie z Putinem. Wtedy też robią awanturę Putinowi. Dlaczego Ukraińcy wykupują polskie zakłady czy ich interesuje bezrobocie w Polsce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!